Om oss

Vi på Design Småland jobbar med möbler, skrivtavlor, skärmar och ljudabsorbenter  för kontor, offentliga rum, konferensrum, hem, restauranger och utbildningslokaler.  Välkommen till oss på Design Småland och vår webbsida www.skrivtavla.com

Kontor: Vätterslundsgatan, 553 12  Jönköping,

Vi har ytterligare två webbsidor www.designsmaland.se och www.loungemobler.se

Har ni frågor eller önskar se våra möbler, ring eller mejla för tidsbokning. E-post: kontakt@designsmaland.se  Tel. 073-3705054

www.loungemobler.se  Fler varumärken och fler möbler för inomhus och utomhusmiljöer.

Har ni frågor eller vill beställa skrivtavlor, bord, stolar, whiteboards, skärmväggar och ljudabsorbenter kontakta oss gärna på mejl eller telefon. Det går också bra att besöka vårt kontor i Jönköping, meddela i så fall innan.

Kontakta oss för besök

anna@designsmaland.se  0733-705054 eller info@designsmaland.se  0733-705054

Konferensmöbler från Lintex, La Palma, Pedrali, Noas Sweden, Stua och Lundbergs Möbler. Välkommen hälsar Design Småland Möbler, Jönköping.

Är du ny kund hos oss?

Beställning. Så här beställer du.

Du beställer via webshoppen på skrivtavla.se eller mail kontakt@designsmaland.se eller ringer oss på tfn. 073 370 50 54.

När du beställt i någon av våra webbshops, eller mailat oss en beställning eller ringt är det det dags att välja det betalningssätt du önskar. De betalningsmöjligheter vi erbjuder är,

direkt banköverföring, postförskott och betalning mot faktura. Vårt bankgironummer: 5177-9247.

Är du företagskund ? Handla mot faktura 20 dagar (efter sedvanlig kreditprövning)

Välj den betalningsmöjlighet som passar dig, alla betalningsmöjligheterna är enkla och säkra. Vi tar emot er beställning och betalningssätt i någon av våra webbshops, eller på mail kontakt@designsmaland.se eller på telefon. Välj det som passar dig bäst!

När du beställt och valt betalningssätt skickar vi en orderbekräftelse till dig och levererar sedan enligt överenskommelse. Nu är din beställning klar och du har inte behövt lämna ut ditt kortnummer t ex Visa, Mastercard på Internet och du har inte lämnat ut ditt personnummer på Internet eller till oss på Design Småland. Enkelt och säkert.

I händelse av fel vid beställning i webshop eller vid frågor, mejla till  kontakt@designsmaland.se. Välkommen!

Fraktpriser, Leveranser

Våra fraktpriser är normalt från 80 kr till 1200 kr eller enligt överenskommelse beroende på volym och leveransområde. Leverans norr om Uppsala något dyrare fraktpris, enligt överenskommelse. Möbler som vi har på lager levereras på  2-3 arbetsdagar efter orderbekräftelse. Beställningsmöbler enligt överenskommelse, leverans sker normalt på ca 3 veckor efter orderbekräftelse. Varor kan hämtas efter överenskommelse på Vätterslundsgatan Jönköping. Ångerrätt gäller inte på beställningsmöbler.

För mer detaljerad information om beställning m m besök vår huvud webbsida www.designsmaland.se, fliken “Om oss”.

Mervärdesskatt

Alla priser är exkl.moms på skrivtavla.com.

Innehar F-skattsedel. Bankgironummer: 5177-9247.

Har du frågor, tveka inte, hör av dig! Mejla eller ring oss på

kontakt@designsmaland.se

info@designsmaland.se  0733-705054

anna@designsmaland.se  0733-705054

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig med möbler till konferensen och kontoret -skrivtavlor, stolar, bord, barstolar, barer,soffor, skärmar och ljudabsorbenter.

Instagram  https://www.instagram.com/designsmaland.se/

https://www.facebook.com/DesignSmaland/

 

Hälsningar,

www.skrivtavla.com och Design Småland.

 

 

Follow by Email
Gilla oss
Gilla oss
Google+
https://skrivtavla.com/om-oss
YouTube
LinkedIn
Instagram