Mood bordsskärm, Lintex, Mood Fabric Table skrivtavla

4,310 kr

Bordsskärm Mood Fabric har en skrivyta i glas och ljudabsorbent, en tygklädd ljudabsorberande baksida. Modd Fabric Wall, bordsskärmar Lintex.

Kategori: .

Produktbeskrivning

Bordsskärm Mood Fabric har en skrivyta i glas och ljudabsorbent, en tygklädd ljudabsorberande baksida.

Mood bordsskärm har en magnetbärande skrivyta. Ljudabsorberande fyllning 37 mm. Härdat, optiskt glas och med 8 utvalda färgkombinationer.
Bordsskärmen Mood Fabric Table från Lintex Nybro är en mångsidig skärm, en skrivyta som är magnetbärande och ger en ljudabsorberande arbetsmiljö. Mood bordsskärm finns i flera storlekar för fri placering på bord, skrivbord på kontoret, din arbetsplats. hjälp av ett kombinerat beslag och pennhylla. Bordsskärmen finns också för fast montering med ett beslag som skruvas fast i bordskanten.  Välj mellan 8 utvalda färgkombinationer på bordsskärmens glas skrivyta och tygklädda ljudabsorberande baksida.

Design Christian Halleröd & Matti Klenell. Bordsskärmar Mood Table Fabric, Lintex finns i storlek från 1000x350x47 mm upptill 1400 mm lång och den lite högre bordsskärmen som är 45o mm hög och 600 till 800 mm lång. Tillbehör beslag, pennhylla med beslag.

Välkommen till skrivtavla och handla din Mood bordsskärm, Mood Fabric Table från Lintex, en skrivtavla och bordsskärm med ljudabsorbent till kontoret, arbetsplatsen.

Välj storlek och färg på bordsskärmen, se flik information, skriv storlek och färg i din beställning när du kommer till kassan. Betalning via faktura eller betalning via din internetbank till vårt bankgiro. Inte utlämnande av bankkort eller personnummer, tryggt och säkert. Vid frågor kontakta oss på forfragan@designsmaland.se. Välkommen till oss!

 

Mer information

Färg på glas

Calm, Creative, Hopeful, Pure / vit, Shy, Frank, Lazy, Mellow, Naive

Välj storlek på bordsskärm

1200*350, 1400*350, 1600*350, 1000*350, 600*450, 800*450

Recensioner

Det finns ingen recension ännu, vill du skriva en?

Bli den första att skriva en recension “Mood bordsskärm, Lintex, Mood Fabric Table skrivtavla”

*